Alege o vacanță în care să admiri cultura și civilizația egipteană

Piramidele uriașe, faraoni, povești nemuritoare și peisaje care par a fi rupte din cărți te așteaptă într-un sejur în Egipt de care te vei bucura cu siguranță. Îți vei crea o multitudine de momente impresionante și mai frumoase amintiri pe care le vei purta în suflet pentru tot restul vieții.

Siwa Oasis

Dat fiind faptul că Siwa Oasis este una dintre cele mai îndepărtate atracții turistice din Egipt, accesul aici se face prin intermediul unui autobuz, care îți va permite să admiri unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din această parte a țării. Astfel, vei fi câștigat din toate punctele de vedere, pentru că atunci când vei ajunge aici un fața ta va fi afișată o imagine fantastică, care te va cuceri încă de la prima privire. Situat în mijlocul deșertului, obiectivul turistic este cu esența întregului Egipt, fiind reprezentarea păcii, a liniștii și sigur a frumuseții naturale. Experiența magică de aici este ceva ce îți vei aminti cu siguranță și desigur va reprezenta o plăcere pentru toate categoriile de turiști, fie ei cei interesați de cultură și civilizație sau cei care sunt atrași de panoramele superbe. 



Saqqara

În jurul anului 27 î.Hr. Saqquara a fost construită de către Faraonul Djoser, și este poate unul dintre punctele de referință din Egipt datorită aspectului ei fabulos. Această piramidă trebuie adăugată pe lista ta de obiective turistice dat fiind faptul că este înconjurată din toate părțile de alte formațiuni de același fel. Astfel, cei interesați de elemente care disting egiptenii de celelalte popoare trebuie să își rezerve câteva ore din vacanță pe care să le petreacă pe aici.

Templul Hatchepsut

Fiind cunoscut ca unul dintre cele mai impresionante temple mortuare din Egipt, Hatchepsut este destinația perfectă pentru cei care sunt dornici să afle mai mult despre această parte a lumii. La construcție, el a fost dedicat femeii Pharao Hatchepsut și a fost situat la o distanță destul de mică de Valea Regilor. Acesta este fără doar și poate unul dintre elementele de bază pe care egiptenii l-au lăsat moștenire și care este de altfel unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice de aici. În conformitate cu o veche legendă de câteva mii de ani între cele două există un tunel de legătură care deși nu a fost descoperit încă reușește să amplifice din misterul celor două.

Cairo

Capitala fantastică a Egiptului este desigur și locul pe care nu ar trebui să îl ratezi sub nicio formă dacă ajungi în această parte a lumii. Fantastic prin felul în care poate fi o punte între modern și tradiționalul, Cairo este locația în care poți să vizitezi și să admiri la fiecare colț un elemente fantastic din acest punct de vedere.