Ce noutăți îți poate aduce în plus un site de știri?

 

Jurnaliștii din spatele proiectului Thebiz.ro formează o echipă tânără și entuziasmată care, după mulți ani de marketing în spate, vrea să aducă presa liberă și independentă în fața cititorilor. Legat de faptul că presa din prezent este plină cu de toate, de la simple știri, la analize complexe, recent, am lansat o nouă idee care să ne diferențieze de concurență. Am pornit de la faptul că, în România există mulți tineri cu potențial economic, dar care sunt descurajați de obstacolele care apar la fiecare început de drum. Astfel, pentru a veni în ajutorul afaceriștilor aflați la început de drum, am creat o secțiune dedicată interviurilor, acolo unde publicăm articole despre cum au apărut diferite firme românești. Ne-am gândit să mergem pe ideea „Oferă-ne un interviu în scris, iar noi îți promovăm afacerea online”.

 


Deși site-ul Thebiz.ro a pornit ca un furnizor de informații standard din domeniul business și economic, am vrut să aducem ceva nou care să ajute și mai mult tinerii pe partea economică. Ne-am gândit că puterea exemplului este singura metodă prin care putem încuraja demersurile economice în rândul persoanelor care își doresc să facă acest lucru, dar care nu au avut parte de o educație antreprenorială.

 

Vrem ca publicul nostru să asculte vocea lumii prin divizia noastră de mass-media, un furnizor de informații care pune pe primul loc adevărul și calitatea. Vrem să încurajăm românii să-și pună în aplicare ideile și să se dezvolte în segmentul afacerilor. Suntem de părere că o astfel de inițiativă ar putea avea un efect colectiv de lungă durată, iar de la această idee, încă la început de drum, putem dezvolta alte direcții de dezvoltare.

 

Deși România este considerată un stat mai puțin dezvoltat din multe puncte de vedere, ca în orice altă țară, există oameni care au reușit să sfideze acest stereotip potrivit căruia „dacă rămâi aici, nu faci nimic”. Puterea exemplului va fi mereu o calea sigură de reușită, iar Thebiz.ro oferă multe exemple de urmat, motivând românii cu idei și potențial să-și urmeze drumul fără a se lăsa copleșit de nesiguranța viitorului.