Tipuri de articole advertoriale pe care le poti solicita in functie de domeniu afacerii tale

Dupa o discutie cu echipa de copywriteri si content writeri de la firma specializata in redactarea de articole advertoriale interesante si eficiente in promovarea afacerii se va trece la scrierea acestora si la gasirea celor mai bune subiecte si abordari pentru rezultate excelente la final, dupa publicarea on-line. Ca sa ai si rezultatele dorite si trafic organic de calitate pe site sau conversii mai bune, baze de clienti care se dezvolta rapid, trebuie sa stii de la inceput ce tip de articole sa ceri specialistilor in scriere advertoriale.

Posibilitatile sunt foarte multe mai ales daca ai o echipa de creativi cu experienta vasta si cu un numar foarte mare de clienti deja multumiti de rezultate. Optarea pentru un anumit tip de articole si de continut se va face in prima faza in functie de industria sau de domeniul in care e afacerea ta. Copywriterii vor fi cei care indentifica in mod corect tipurile de articole potrivite, dar poti sa oferi si tu sugestii si sa ajungeti la un numitor comun in privinta acestora.

Ca sa poti evalua in mod corect articolele oferite si sa beneficiezi de cele mai bune si mai eficiente servicii de scriere articole ar trebui sa cunosti principalele tipuri de articole tip advertorial adaptate domeniilor sau industriilor. Iata-le pe cele mai importante din principalele domenii si industrii de la noi:

Industria IT, tehnologie:

Prezentarea de produse inovatoare, noi de pe piata-sunt cele mai comune tipuri de advertoriale oferite de firmele specializate in servicii de copywriting. Se prezinta diverse produse cu trimitere spre brand si afacere, se evidentiaza avantaje, probleme pe care le rezolva.

Comparatii intre diverse produse-un tip comun de advertoriale, sunt bune cand ai mai multe produse de promovat, servicii si iti doresti o plasare multipla de produse per advertorial, link-uri mai multe catre diverse produse din portofoliu.

Ghiduri de utilizare pentru produse, servicii-sunt cele mai apreciate si cele mai cautate, aduc trafic organic foarte bun si sunt de interes, utilizatorii le vor parcurge cu siguranta si tu ai siguranta ca vei avea o promovare eficienta.


Cele mai noi tendinte in IT, tehnologie-se discuta in acest tip de articole despre tendinte, viitorul tehnologiei, sunt articole care atrag utilizatorii cu un anumit background si care isi doresc sa afle din timp la ce sa se astepte, ce se va mai intampla in industrie.

Sanatate si wellness:

Sfaturi, informatii utile pentru stil de viata sanatos, echilibrat-foarte populare si cu potential de a aduce trafic foarte bun pe site acest tip de articole au si preturi advertoriale bune, sunt usor de redactat si de predat la timp si vor genera si conversii mai bune in timp.

Prezentari de tratamente, proceduri medicale-le vedem adesea in on-line, au un limbaj mai putin specializat, pe intelesul tuturor, sunt favorite atunci cand se apeleaza la serviciile de scriere articole medicale pentru afaceri din domeniul medical, al sanatatii.

Studii de caz-iarasi foarte populare, complexe, genereaza trafic bun, sunt la mare cautare mai ales de un public avizat, care isi doreste sa aprofundeze anumite informatii si sa aiba si studii de caz din care sa inteleaga in practica ce se mai intampla.

Sectorul imobiliar:

Prezentari de proiecte imobiliare-se adreseaza unui public ce e in cautarea unor locuinte sau dezvoltatorilor, celor din domeniu, atragi prin aceste articole public mult mai bine targetat, sunt in general articole nisate si ceva mai complicat de redactat.

Analize de piata si sfaturi pentru cumparatori, chiriasi-foarte populare, sunt cautate in special cand se doreste cumpararea sau inchirierea de proprietati, pot fi redactate de copywriteri cu studii in domeniu sau specializati pe acest domeniu.

Industria alimentara, HoReCa:

Prezentari de meniuri, produse noi-acest tip de articole tip advertorial prinde cel mai bine la publicul tinta, poti sa iti promovezi usor afacerea si mancarea, bauturile dorite, fara a apela la publicitatea agresiva.

Retete si sfaturi culinare, ghiduri diverse-indiferent ce alegi din aceste trei variante ajungi rapid la publicul interesat de produsele si serviciile tale si te promovezi in cel mai eficient mod posibil.

Sectorul financiar:

Sfaturi de investitie si economisire-e cea mai buna varianta pe care o poti primi sau solicita, vei avea servicii de scriere articole financiare de calitate si te vei bucura de trafic organic mult mai bun pe site-urile afacerii. Clientii vor sa stie ce au de facut, in ce sa investeasca si cand, ce sa faca sa economiseasca rapid.

Analiza pietei financiare, prezentari de produse si servicii financiare-iarasi foarte eficiente daca vrei sa te promovezi in on-line, e un tip de articol advertorial care se adreseaza unui public educat, cu anumite cunostinte in domeniul financiar, economic.

Industria turismului:

Prezentari destinatii turistice-vor fi mereu cautate si citite, poti insera si altfel de informatii sau texte in aceste articole advertoriale, de exemplu textele rezultate din accesarea unor servicii de scriere articole adulti-diverse povesti, fantezii care se petrec intr-o destinatie anume.

Ghiduri de calatorie si sfaturi legate de calatorii-se cauta tot timpul anului, sunt la moda si sunt populare, traficul organic atras pe site-ul afacerii tale va cunoaste o imbunatatire semnificativa.