Ce spuneți de o călătorie în Republica Dominicană în 2022?

Dacă doriți ca în perioada următoare să vă bucurați de o vacanță în Republica Dominicană, atunci trebuie să știți că este chiar locul potrivit și perioada ideala. Astfel, dacă o călătorie în Republica Dominicană vă suscită interesul și pentru a afla mai multe detalii despre acest loc minunat, atunci merită să aducem în atenție faptul că insula este locul în care Cristofor Columb a făcut prima oprire în Lumea Nouă în 1492 și care a devenit ulterior prima capitală a imperiului spaniol din America. Veți găsi o mulțime de dovezi ale moștenirii spaniole aici, care vă vor impresiona negreșit.

Astăzi, totuși, oamenii aleg o călătorie în Republica Dominicană pentru plajele sale frumoase cu nisip, apele limpezi și activitățile de sporturi acvatice. Activitățile offshore includ pescuitul la mare adâncime. Cu siguranță, după ce veți auzi ce puteți vedea cu prilejul unei călătorii în Republica Dominicană, nu vă veți mai gândi de două ori înainte de a vă rezerva un zbor.


Astfel, dacă optați pentru o călătorie în Republica Dominicană, iată ce nu ar trebui să ratați pe parcursul șederii în acest loc magnific:

  1. Las Terrenas

Acest loc se află pe coasta de nord a Republicii Dominicane și a fost cândva un mic sat de pescari, dar totul s-a schimbat în 1946, când președintele țării a ordonat locuitorilor din mediul rural din Santo Domingo să se stabilească aici ca fermieri și pescari. Astăzi, Las Terrenas este o destinație turistică în creștere, cunoscută pentru peisajele sale frumoase, plajele cu nisip alb și apa limpede a oceanului. Este popular pentru turiști, deoarece se află la doar două ore de mers cu mașina de capitală. Cele mai bune plaje de aici sunt Playas el Portillo și Las Ballenas. De asemenea, Las Terrenas este un loc bun pentru a vă bucura de jocul delfinilor și a balenelelor.

  1. Jarabacoa

Datorită climei sale tropicale, Jarabacoa este adesea numit „orașul primăverii veșnice”. Zona este cunoscută pentru munții și frumusețea sa pitorească, inclusiv pentru cascadele Jimenoa și Baiguate și pentru Rezervația Științifică Ebano. Dacă sunteți un vizitator aventuros, puteți încerca să traversați râul Jimenoa pe o pasarelă din lemn și frânghie. Călătorii mai timizi pot opta pentru o rundă de golf sau pentru o vizită la Mănăstirea Santa Maria del Evangelio. În luna februarie, Jarabacoa găzduiește unul dintre cele mai cunoscute carnavaluri din țară.

  1. Cascada El Limon

El Limon este o cascadă spectaculoasă care coboară 50 de metri în apropierea coastei Atlanticului din Republica Dominicană. Deplasarea până la cascadă poate fi de-a dreptul epuizantă, deoarece vei traversa mai multe râuri, dar odată ajuns acolo, te poți răcori în apele cristaline ale cascadei.

  1. Santo Domingo

Santo Domingo este capitala Republicii Dominicane și cel mai mare oraș al său, având cea mai mare zonă metropolitană din Caraibe. Fondată în 1496 pe râul Ozama, este cea mai veche așezare europeană din America.