Cum sa-ti faci mai placuta epilarea definitiva la salon?

Epilarile definitive cu laser nu sunt chiar cele mai ieftine proceduri pentru indepartarea parului corporal in cel mai scurt timp, asa ca te astepti sa ai experiente cat mai placute la salon. In general, fiecare salon incearca sa isi construiasca o atmosfera speciala si un cadru ideal pentru clienti si pentru epilari definitive cu laser excelente, fara pic de stres sau anxietate.

Unele saloane reusesc sa ofere experiente care te determina sa revii, altele inca nu se ridica la standardele la care te astepti. Dar nu e o problema, poti beneficia de aceleasi servicii foarte bune de epilare definitiva barbati Ploieşti fara prea mare efort. Ai nevoie de putina imaginatie, de un salon in care personalul e deschis la nou si isi doreste sa iti puna la dispozitie atmosfera excelenta pentru epilarile definitive cu laser. Ce ai de facut pentru a avea cea mai tare experienta in timpul epilarii definitive cu laser la salon?

Ceva ce nu poti schimba este cadrul si decorul in care se realizeaza epilarea definitiva. Asta tine doar de modul in care salonul a gandit designul interior si camerele unde vei intra pentru sedintele de epilare. In rest poti sa personalizezi experienta cum doresti.

Tu alegi setarile aparatului cu laser pentru epilare in functie de sensibilitatea ta si de rezultatele pe care vrei sa le obtii la final. Calibrarile se fac dupa o consiliere si o observare a pilozitatii, a sensibilitatii pielii, se pot oferi si sedinte de testare a aparaturii ca sa vezi cum suporti procedurile.

O modalitate simpla de a avea o experienta mai buna in timpul epilarii este interactiunea activa cu personalul care se ocupa de ea. Gaseste subiecte de discutie, incearca sa te faci placut, cauta sa ai mereu lucruri de discutat sau probleme de ridicat poate legate de epilare. Afla ce te intereseaza, cere informatii interesante despre procedura, spune ce astepti si asteapta raspunsurile. Timpul trece mai repede daca discuti cu personalul specializat care te va epila si sedinta de epilare definitiva barbati Ploieşti va fi cu siguranta un succes daca apelezi la acest truc.

Nu uita si de muzica. Daca ti se permite asculta muzica sau roaga sa ti se puna o muzica relaxanta, in surdina. Mai sunt zgomote de la aparatura laser uneori, poate nu vrei sa vorbesti neaparat cu persoana care te epileaza, asa ca muzica va salva oarecum situatia si va mai destinde putin atmosfera.

O experienta mai placuta la salon in timpul epilarilor definitive cu laser pentru barbati vei avea si in momentul in care iti propui sa te gandesti la ceva placut, frumos, cand iti propui sa te relaxezi total. Oricum epilarile te vor relaxa daca nu esti prea stresat si te vei odihni cat treci de sedinta de epilare. Dar parca ai nevoie de mai mult si „visarea” cu ochii deschisi te va ajuta enorm. 

Daca ai lucruri de rezolvat fa planuri in minte pentru tot ce va urma si incearca sa gasesti solutii in timp ce esti epilat in zonele dorite. Te va ajuta enorm sa te gandesti la ceva mai ales daca te temi de durere sau de toata procedura de epilare.