Semne clare care te anunta ca ai nevoie de o epilare definitiva cu laser pentru barbati

 Femeile au deja antrenament suficient si stiu imediat cand e cazul sa se programeze la salon pentru epilari definitive sau pentru alte servicii de ingrijire corporala. Epilarea e deja ceva normal, obisnuit la femei si o vor face mai des decat iti inchipui. In cazul barbatilor epilarile nu sunt atat de frecvente, sunt preferate procedurile rapide care asigura si lipsa parului corporal din zonele epilate pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Cea mai cautata si mai buna procedura pentru barbati cand vine vorba despre epilare este epilarea definitiva cu laser la salon. 6-10 sedinte de epilare definitiva si ai terminat, rezultatele raman vizibile saptamani intregi, intre sedinte e nevoie de un interval de 6-8 saptamani, parul corporal care dispare din zonele epilate e in proportie de 75%-90%. Procedurile de epilare definitiva sunt sunt sigure, rapide, e foarte simplu sa te programezi la salon pentru epilari, nu exista durere de nesuportat in timpul epilarii.

Mergi la salon pentru o epilare definitiva barbati Ploieşti in momentul in care parul corporal a crescut prea mare si e prea des, te incomodeaza. Parul creste oricum destul de repede, asa ca daca ai si mai mult par corporal in anumite zone senzatia va fi foarte neplacuta de fiecare data cand depui mai mult efort sau cand faci miscare. Nu trebuie sa lasi parul sa creasca, epilarile definitive se vor putea repeta la anumite perioade, sunt si sedinte de epilare de intretinere, asa ca vei putea beneficia de efectele acestora fara probleme.

Vei avea nevoie de o programare la salon pentru epilare si in momentul in care au trecut prea multe luni de la epilarile anterioare, daca ai mai facut. Dupa un an, un an si jumatate trebuie sa revii la salon pentru o epilare definitiva barbati Ploieşti in zonele in care firele de par inca mai exista, pentru a elimina si pe ele cat mai rapid si a ramane doar un puf usor de ingrijit si foarte greu de observat.

Ai nevoie de o programare pentru epilari definitive atunci cand epilarile facute acasa nu dau rezultate deloc. Poti sa te epilezi si acasa, e adevarat, dar de multe ori parul va creste rapid si parca firele de par vor fi si mai groase, radacinile vor fi si mai dificil de epilat. Decat sa pierzi timp si bani cu epilarile acasa mai bine mergi la un salon si te lasi pe mana expertilor in epilari, care au si aparatura de ultima generatie si au si cele mai bune tehnici de epilare pentru rezultate perfecte de fiecare data.

Un alt semn clar care te anunta ca trebuie sa faci o programare la salonul favorit pentru epilari definitive este legat de aparitia unui eveniment important la care trebuie sa participi si care ar presupune poate si mersul la plaja, la piscina. Nu vrei sa vada toata lumea parul corporal foarte inestetic din anumite zone, asa ca te gandesti la epilarile definitive din timp. Tine cont ca va dura ceva pana vezi rezultatele epilarilor, asa ca fa o programare cat mai rapid la salon, cu cel putin trei sau patru luni in urma, daca nu mai mult.