Semnificația cărților de vizită pentru profesioniștii din lumea afacerilor

Agrafa Print a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate companii de tipărire promoțională în ultimii ani din România. Acest lucru se datorează unei liste ample de atribute pozitive menționate de atât de către foști clienți, cât și actuali. Profesionalismul si implicarea de care dau dovada la fiecare comanda, calitatea impecabila a produselor, aria nelimitata de produse, idei si modele, precum si pretul extrem de accesibil. cu tot ceea ce ofera se numara printre principalele aspecte invocate care fac din Agrafa un jucator atat de important pe piata.

Aici se pot produce produce cărți de vizită de nenumărate tipuri, de la cele din carton, hârtie, plastic, lemn, plută și alte materiale. Există și unele cărora li s-ar putea oferi un set de proceduri de finisare pentru a modifica drastic aspectul final. Plastificarea, lăcuirea, matizarea, ștanțarea, tăierea cu laser și alte procese se încadrează în această categorie. Multe dintre aceste procese au o dublă funcție, servind atât ca dispozitiv estetic, cât și ca componentă care contribuie la rezistența produsului finit.

De asemenea, puteți produce veni cu idei sau puteți realiza complet imaginea care va fi imprimată pe cărțile de vizită. Ca urmare, puteți trimite propriile imagini pentru fiecare carte de vizită Agrafa, care prezintă imaginea pe care doriți să o imprimați pe cărțile dvs. de vizită până la ultimul detaliu. Pe de altă parte, dacă nu doriți să vă ocupați de această problemă, putem crea și un design de la zero cu o echipă de profesioniști care au fost instruiți în acest domeniu. Drept urmare, promitem că vom dezvolta fotografii distinctive și unice care să reflecte imaginea generală a mărcii dumneavoastră. Puteți chiar să solicitați din timp o mostră gratuită pentru a verifica dacă toate datele sunt respectate toate indicațiile și se ține cont de detalii. Aceasta este o modalitate foarte bună prin care se pot identifica timpuriu eventuale probleme care pot fi remediate, înainte de crearea unui volum mai mare de cărți de vizită.

Doar după ce au fost alese toate opțiunile de configurare a produsului pot fi calculate taxele de livrare. Ca urmare, pe lângă numărul de bucăți și modalitățile de plată și livrare, trebuie să transmiteți și detalii referitoare la dimensiunea produsului final, culorile și suportul de imprimare.

De asemenea, puteți furniza instrucțiuni suplimentare pentru procesarea grafică sau caracteristici specifice pe care doriți să le aibă o carte de vizită în forma sa finală. De asemenea, efectuăm gratuit tot ceea ce este legat de procesarea grafică pentru prima comandă care depășește 30 de euro fără TVA.