Bucură-te de cele mai bune soluţii stomatologice oferite de către Stoma Urgent

Cum poţi combate anumite probleme dentare

De-a lungul vieţii, majoritatea dintre noi vom experimenta sau am experimentat deja anumite probleme dentare, mai mult sau mai puţin grave. Printre cele mai comune probleme, prezente în rândul unui număr foarte mare de persoane, se numără cariile extinse şi profunde care impun scoaterea nervului, fracturile coronare sau uzura accentuată a dinţilor, respectiv forma, aspectul, poziţia inestetică a acestora sau chiar lipsa lor. Din fericire, pentru refacerea morfologiei, a funcţiei şi a esteticii dinţilor noştri, există o serie de soluţii stomatologice eficiente pe termen lung la care putem apela, aşa cum este tratamentul cu coroană metalo-ceramică spre exemplu.

Cât de benefică este o coroană metalo-ceramică

O coroană dentară metalo-ceramică, aşa cum sugerează şi denumirea pe care o poartă, este un tip de coroană compusă din nouă elemente şi materiale diferite: un schelet din metal (structura) şi un strat exterior din ceramică. Acest tip de coroană are rolul de a înveli sau de a înlocui în totalitate un dinte care a suferit anumite fracturi sau traumatisme care i-au scăzut în mod semnificativ şansele de recuperare funcţională. În ceea ce priveşte avantajele pe care le are, coroana metalo-ceramică este foarte rezistentă şi durabilă, susţinând cu uşurinţă forţele masticatorii vitale, asigură un aspect cât mai apropiat de cel al dinţilor naturali, protejează sensibilitatea dinţilor la rece, cald sau dulce şi, nu în ultimul rând, necesită nişte costuri reduse, mult mai accesibile comparativ cu alte tipuri de coroane dentare existente.

Alege cabinetul Stoma Urgent pentru servicii excelente

În cazul în care nu mai ai de gând să laşi problemele dentare să te copleşească şi vrei să le combaţi odată pentru totdeauna prin intermediul unei coroane metalo-ceramice, pune calitatea pe primul loc şi alege cabinetul Stoma Urgent din Bucureşti, în cadrul căruia te aşteaptă o adevărată echipă de profesionişti în domeniul proteticii (specializare a stomatologiei al cărei scop este acela de a obţine echilibrul estetic, dar şi funcţional al ansamblului dento-facial), şi nu numai. Rădulescu Dan Ovidiu şi fiul său, Rădulescu Tiberiu, sunt cei care au pus bazele acestui cabinet stomatologic, lucrând în acest domeniu de mai bine de 40 de ani şi reuşind să adune în palmaresul profesional pe întreg parcursul activităţii lor peste 4000 de implanturi Novit, cu o rată de succes de 97%, dar nu numai. Aceşti medici realizează toate tipurile de lucrări, încercând să soluţioneze într-o manieră cât mai eficientă orice problemă dentară cu care se confruntă pacienţii lor.

Prin urmare, dacă vrei să ai parte de servicii de top şi de cel mai bun tratament atunci când vine vorba despre coroana metalo-ceramică de care ai nevoie, la un raport calitate-preţ imbatabil, nu ezita să te programezi şi să faci o vizită cabinetului Stoma Urgent, din care cu siguranţă vei ieşi zâmbind!