Unde in Bucuresti se poate face terapia TECAR?

Autoterapia este un tip de termoterapie endogenă care acționează asupra sistemului circulator prin atingerea zonelor din interiorul corpului. Masajul și oscilațiile electrice sunt folosite în acest tip de terapie pentru a ajuta sistemele naturale de auto-reparare ale corpului să funcționeze mai bine. În cele din urmă, acest lucru ajută mușchii și articulațiile să revină la normal cât mai repede posibil. Este un instrument care poate fi folosit în special de kinetoterapeuți. Cu ajutorul unor electrozi speciali, un câmp magnetic perturbă fluxul de energie acționând asupra membranelor celulare ale țesuturilor vii. Acest lucru face ca articulațiile și mușchii să se vindece mai rapid și să se îmbunătățească.

Terapia cu mașina este foarte populară atât în ​​rândul sportivilor profesioniști, cât și a celor amatori, fiind folosită și în alte domenii. Acestea includ vindecarea după intervenții chirurgicale, tratarea bolilor venoase și limfatice, tratarea afecțiunilor cauzate de stres și multe altele.

Cum functioneazã?

Când totul este normal, sănătatea organismului depinde de echilibrul părților și factorilor biologici. Acesta este ceea ce credem noi ca fiind „normal”. Această stare normală este marcată de lipsa durerii, un sentiment general de bunăstare, forță, rezistență, viteză și capacitatea de a coordona mișcările. Când ceva precum efortul fizic, trauma sau inflamația deranjează acest echilibru, organismul începe propriile procese naturale de auto-reparare, pe care terapia TECAR le accelerează și le stimulează.

Principalul lucru pe care îl face terapia cu tecar este modificarea temperaturii corpului, ceea ce face ca sângele să curgă mai rapid într-un mod controlat. În teorie, menține schimbările de temperatură în zonele biologice afectate de aceasta la un nivel minim. Acest lucru are un efect mare asupra proceselor biochimice care provoacă acest dezechilibru. Prin utilizarea noilor tehnologii, terapia cu mașina poate ajuta și biomecanica organismului.

Rezultate bune rapid

Când vine vorba de terapia Tecar, trebuie să știi că după prima ședință se pot observa schimbări reale. De cele mai multe ori, după 20 de minute de tratament, simptomul dureros a dispărut definitiv. Alături de îngrijirea medicului, aceste rezultate rapide se datorează unui efect bun asupra inflamației și a factorilor care cauzează durere.

Unele boli și afecțiuni nu se agravează în timp din cauza terapiei cu tecar. Deci, poate fi folosit și pentru a trata unele probleme de sănătate care pot apărea în timp. Chiar dacă ești într-o formă excelentă și te simți bine, nu strica să faci câteva ședințe de terapie Tecar în București dacă vrei să fii cu un pas înaintea bolilor care pot veni odată cu vârsta.

La MovKinetic, avem cei mai buni medici care sunt experți în terapia Tecar si traumatologie sportiva. Vor să te ajute să scapi de unele boli și de durere, asa ca  ai grijă de tine, iar MovKinetic îți va veni în ajutor!