Mesele bebelușilor pot fi mai interesante atunci când scaunul lor este mai comod

Copilul dumneavoastră are peste 12 luni, merge pe jos sau se ridică deja în picioare? Poate că ar fi timpul să vă gândiți la primul scaun de masă pentru bebeluși. Dacă aveți mari aventuri la fiecare masă, iar copilul dumneavoastră începe să devină agitat, pentru a-l liniști și pentru a-l face să se simtă cât mai comod, un scaun de masă pentru bebeluși poate fi soluția ideală. Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont pentru alegerea scaunelor pentru copii.

Calitatea și siguranța, aspectele cele mai importante

Așa cum este lesne de înțeles, pentru un copil mic, un scaun trebuie să fie foarte stabil, fără a exista riscul de a se răsturna. De asemenea, și masa pentru copii trebuie să fie rezistentă pentru năstrușnicii care vor încerca să se urce pe ea. Așadar, vă sfătuim să alegeți mobilier fără margini prea ascutițe, deci, cu colțuri rotunjite, mai ales dacă aveți bebeluși în casă.

Alegeți inspirat înălțimea corespunzătoare pentru copilul dumneavoastră

Atunci când alegeți un scaun masă pentru bebeluși, aspectul cel mai important de luat în considerare este înălțimea acestuia. Aceasta corespunde mai mult sau mai puțin cu înălțimea piciorului copilului dumneavoastră. Unul nepotrivit nu îi va permite să se așeze ușor. De exemplu, dacă copilul dumneavoastră are o înălțime între 31 și 36 cm, este indicat alegeți o înălțime a scaunului de aproximativ 30 cm pentru confort ideal.

Scaunul de masă pentru bebeluși, perfect pentru disciplină în timpul mesei

Fie că doriți să îl învățați cum să stea corect la masă, fie că v-ați propus să îl ajutați să se învețe cu mesele regulate, este important să îi arătați copilului dumneavoastră cum anume se ia masa corect, astfel încât să nu se obișnuiască să mănânce oriunde apucă. Deci, este vital să vă concentrați și pe disciplina în timpul mesei. Mai mult, dacă vă doriți să îi captați atenția cât se poate de mult, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă orientați după un model de măsuță cât mai colorat, astfel încât să își dorească să fie acolo ori de câte ori este cazul.

Câte-n Lună Și-n Stele are pentru dumneavoastră o multitudine de modele de scaune de masă pentru bebeluși pe care le puteți alege pentru a vă ajuta copilul să se obișnuiască cu disciplina în timpul meselor, dar și pentru a vă ușura mai mult activitatea cu cel mic atunci când sunteți la masă.

Vă așteptăm comenzile pe site-ul nostru, iar de acolo ne vom ocupa noi de toate detaliile, iar dumneavoastră nu trebuie decât să fiți pregătiți să întâmpinați așa cum se cuvine coletul pe care vi-l vom trimite în cel mai scurt timp cu putință.