Fotolii scandinave

Stilul scandinav se bucura de o notorietate din ce in ce mai mare in intreaga lume. Poate ca acest trend are loc datorita retelelor de socializare unde influencerii, dar si oamenii de rand, ajung sa isi expuna din ce in ce mai mult diferite colturi ale caselor lor decorate in acest stil. Poate ca cele mai multe articole vandute sunt fotoliile scandinave.

Nu este de mirare ca acest stil a luat amploare in ultimii ani, avand in vedere ca printre caracteristicile principale se afla si aceea de a amenaja spatiile dupa nevoile oamenilor si a traiului de zi cu zi, dar si a minimalismului. Decorand o casa in acest mod, pui in valoare utilitatea tuturor obiectelor si tinzi sa cumperi mai putine obiecte care nu au neaparat o utilitate per se. Desigur, asta nu inseamna ca nu mai exista decoratiuni, din contra. Insa acestea nu mai sunt pompoase si foarte multe la un loc, nu mai incarca spatiul inutil. Toate piesele dintr-o camera trebuie sa se complementeze reciproc pentru a da continuitate si o stare de calm si relaxare, si sa creeze o senzatie de liniste in care poti sa te scufunzi si sa uiti de stresul cotidian din afara locuintei.

In stilul scandinav primeaza materiale ca lemnul si cele naturale, precum lana, catifeaua sau sherpa, datorita sentimentului romantic, rustic si familiar pe care il emana. Totodata, linia formelor este una curata si simpla, astfel ca nu te obosesti cand te uiti la o piesa de mobilier sau la o incapere decorata in acest stil.

Pe Retroboutique.ro gasesti fotolii scandinave de la branduri precum Design Fever, Signal Meble sau Halmar, dar si altele. Echipa de aici doreste sa colaboreze cu aceste branduri intrucat promit sa livreze confort si un design absolut superb la preturi accesibile pentru toate buzunarele.

Asadar, pe site gasesti peste 20 de fotolii scandinave cu balansoar, pentru sufragerie, dar nu numai. Colectia disponibila cuprinde mai multe culori, de la cele mai diafane la cele mai extravagante, care vor acapara atentia intr-o incapere inca de cand intri in ea. Pe langa eleganta si simplitatea pe care o emana, merita sa amintim ca aceste fotolii sunt si foarte confortabile si rezistente, astfel ca merita sa ai si tu o piesa de acest gen in care sa te odihnesti.

Daca nu ai prea mare inspiratie in ceea ce priveste locul in care ai putea pozitiona un astfel de fotoliu, poti gasi mai multe idei in articolele de pe site, dar si pe retelele de socializare unde gasesti, astazi, sute sau mii de profile dedicate designului interior in stil scandinav.

Prin urmare, nu ezita si achizitioneaza-ti si tu fotoliul mult visat pentru a te relaxa vizionand un serial pe Netflix sau citind o carte.