Organizarea petrecerii de botez sau de cununie pe timp de vara. Recomandari pentru alegerea restaurantului


Temperaturile tot mai ridicate de la inceput de iunie anunta venirea verii si odata cu ea incepe si sezonul nuntilor, cununiilor, botezurilor si petrecerilor care urmeaza dupa aceste evenimente foarte importante pentru orice cuplu. Organizarea petrecerilor de botez sau de cununie pe timp de vara este mai complicata decat pare la prima vedere.

Spre deosebire de alte sezoane, cand temperaturile sunt mai scazute si interiorul localurilor este singura varianta luata in calcul, vara ai nevoie de restaurante cu spatii mari la interior, dar si la exterior pentru petreceri private intr-o atmosfera relaxanta, racoroasa. Nu conteaza ca e vorba de botezuri sau de cununie, restaurantele din Bucuresti pentru care vei opta si unde va avea loc petrecerea mult asteptata ar trebui sa bifeze cateva criterii importante.

Poate cel mai important element pe care il vor avea restaurantele specializate in organizari evenimente private din Bucuresti este terasa. Cu cat sunt mai multe locuri disponibile pe terasa restaurantului din Floreasca, daca preferi aceasta zona pentru organizarea evenimentului tau, cu atat mai bine, mai ales daca temperaturile sunt foarte mari si invitatii isi doresc sa petreaca timp de calitate si afara. Heat - Gourmet Restaurant, restaurant tip steakhouse, ar putea fi oricand o optiune pentru evenimentele private, terasa este incapatoare, are 70 de locuri disponibile.
In afara de terasa, un restaurant din Floreasca unde iti vei putea organiza petrecerea de dupa cununie, botez ar trebui sa aiba meniuri cat mai variate si mai „usoare”, adaptate sezonului, dar si bauturi care pot fi consumate pe timp de vara fara a avea probleme. De la antreuri cu sau fara carne, la salate si fripturi, platouri cu de toate, feluri principale, paste si deserturi delicioase fresh, pe toate le vei gasi in meniurile restaurantelor cu experienta in organizarea de evenimente private.
Alte criterii importante ar fi cele legate de spatiile interioare ventilate si cu aer conditionat functional, capacitatea cat mai mare a salilor pentru o atmosfera cat mai lejera mai ales cand sunt temperaturi prea ridicate, dar si de accesarea rapida a zonei unde se afla localul, sa fie aproape de biserica, sa se poata ajunge rapid. Sa nu uitam nici de prospetimea ingredientelor si de prezenta ingredientelor si preparatelor de sezon in meniu, a bauturilor naturale de cea mai buna calitate.