Comandați un smartwatch de la iUni, iar sarcinile se zi cu zi se vor simplifica simțitor

Cu un smartwatch de calitate de la iUni, vă puteți conecta telefonul prin Bluetooth sau WiFi și beneficiați de toate funcționalitățile sale. Este posibil să găsiți chiar și modele care nu au nevoie de o conexiune telefonică pentru a funcționa. Ceasurile inteligente indică ora, la fel precum ceasurile de mână obișnuite, dar în ciuda acestui fapt, acestea oferă mai multe funcții decât indicarea orei. Comandați chiar acum smartwatch-uri ieftine și bucurați-vă de tot ajutorul pe care vi-l poate oferi zilnic.

Fitness și sănătate

Există multe caracteristici și beneficii ale smartwatch-uri lor ieftine de la iUni, iar urmărirea stării de fitness este unul dintre cele. Funcțiile stilului de viață, cum ar fi pedometrele și contoarele zilnice de pași sunt disponibile și în cazul ceasurilor smart. Pe lângă monitorizarea orelor de somn, ceasurile inteligente vin și cu funcția de măsura tensiune arterială și monitoare ECG pentru analiza stării de sănătate a utilizatorului.


Smartwatch-ul vă ajută să vă găsiți telefonul oriunde

Este frustrant să întârzii la o întâlnire sau să ai probleme în a găsi cheile mașinii tale. Vă puteți localiza rapid telefonul folosind funcția „Găsiți telefonul” de pe ceasul inteligent.

De asemenea, aveți și posibilitatea de a utiliza aplicația de găsire a cheilor de pe ceasul inteligent pentru a le localiza oriunde vă aflați, iar aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune funcții pe care le are un smartwatch.

Muzica vă însoțește peste tot

Redarea muzicii pe un smartwatch este posibilă indiferent dacă aveți sau nu un telefon. Ceasurile inteligente pot fi folosite pentru a reda muzică, accesând biblioteca muzicală a telefonului și au capacitatea de a reda muzică direct, fără a fi nevoie de o conexiune la smartphone.

O navigare mai ușoară

Navigarea cu telefonul în mână poate fi puțin riscantă, mai ales atunci când vă aflați la volan. Conducerea sau mersul pe bicicletă în timp ce țineți telefonul solicită mult atenția noastră, a oamenilor, motiv pentru care smartwatch-urile ieftine de la iUni pot fi o soluție eficientă în această situație, iar asta că nu va mai trebui să vă țineți telefonul în mână tot timpul. Concret, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă puneți ceasul la mână, să-l conectați cu telefonul dumneavoastră, iar de acolo se va descurca singur, notificările urmând să vă apară în cel mai scurt timp.

Țineți pasul cu tehnologia și alegeți cu încredere smartwatch-uri ieftine de la iUni, iar acestea își vor demonstra utilitatea în fiecare zi. Comandați chiar azi un astfel de dispozitiv și nu veți regreta în niciun moment alegerea făcută, mai ales când veți vedea cât sunt de utile atât la serviciu, cât și acasă, atunci când aveți diverse sarcini de îndeplinit.