Dani Mocanu, un manelist controversat care a starnit invidia dusmanilor

Apreciat de unii si vorbit de rau de altii, Dani Mocanu reprezinta un nume in industria muzicala a manelelor din Romania. De la prima melodie pe care a scos-o pe piata, cantaretul a reusit sa atraga privirile persoanelor care mananca manele pe paine. Cu toate ca nu a avut un parcurs bun de la inceput, Dani Mocanu a stiut sa se faca remarcat in fata fanilor si le castige simpatia si increderea. Aceste doua lucruri nu s-au clintit nici o clipa in decursul anilor in care acesta a fost prezent in atentia presei mondene din tara. Acuzatiile de proxenetism nu i-au injumatatit popularitatea, ci i-au marit baza de fani cu mult peste ceea ce era pana atunci.

Ascensiunea si stabilitatea artistica a lui Dani Mocanu a insemmnat pentru colegii lui din breasla manelistilor a reprezentat o adevarata surpriza. Daca nume importnate din aceasta industrie au mai scazut din popularitatea pe care o aveau, Dani Mocanu si-a pastrat-o extrem de bine. Ba mai mult, a reusit dupa atatea intrigi si scandaluri sa isi pastreze fanii alaturi de el.

O posibila explicatie pentru faptul ca Dani Mocanu si-a pastrat fanii si reputatia este datorita videoclipurilor lui care sunt extrem de explicite si care pun intr-un nou concept manea autohtona. In plus, melodiile lui Dani Mocanu mai au avantajul ca au ca subiect momente din viata acestuia. Cu aceste ingrediente, manelistul a reusit sa se mentina in preferintele iubitorilor de manele care il sprijina. Acest sprijin este vazut prin prisma sutelor de comentarii care vin pe retea You Tube, locul unde sunt postate videoclipurile lui Dani Mocanu.

Cu toate ca a avut parte de o ascensiune fulminanta si are parte in prezent de multe bogatii si lucruri pe care el dorea sa le aiba de cand era mic, Dani Mocanu a declarat in numeroase emisiuni televizate ca pentru el banii nu aduc fericirea. Declaratia a fost facuta dupa un anumit numar de ani in care celebru manelist a avut parte de succese rasunatoare in lumea manelelor, dar si dezastre sentimentale si de imagine.

Toate aceste lucruri compun imaginea lui Dani Mocanu, un cantaret controversat si cu multe lucruri facute la limita legalitatii. Cu toate ca renumele i-a fost zdruncinat de numeroase scandaluri care au fost mai mari ca Palatul Parlamentului, manelistul a reusit sa isi pastreze admiratorii si, totodata, sa castige altii noi. Admiratia si suportul fanilor lui este cu atat mai surprinzatoare cu cat manelistul a avut parte de scandaluri dupa scandaluri, intr-un sir lung care parca nu se termina.

Avand suportul fanilor si banii nenumarati, Dani Mocanu continau sa faca numeroase valuri in lumea mondena autohtona cu noi lucruri care de cele mai multe ori socheaza. Ca drept dovada sta faptul ca acesta este prezent pe prima pagina a ziarelor si site-urilor mondene.