Totul despre transportul international de persoane: autocar vs. avion

A calatori cu autocarul sau cu avionul a reprezentat mereu o dilema pentru cei care isi doresc sa treaca granitele tarii pentru integrarea lor pe piata muncii internationale sau pentru a face o simpla vizita rudelor din strainatate. In asemenea situatii esti nevoit sa tii cont de cateva aspecte care se pot dovedi a fi benefice atat pentru bugetul tau cat si pentru tine. Mereu exista o alternativa care sa poata indeplini toate dorintele si sa fie potrivita pentru toata lumea.
Atunci cand vorbim despre calatorii, ne place mai mult sa exploram si sa descoperim noi locuri pe care sa le vizualizam live in timp ce ne indreptam spre destinatia propusa. Asadar, fara discutii, transportul cu autocarul este cel pentru care putem opta cu usurinta. In cele ce urmeaza o sa iti dezvaluim principalele motive pentru care transportul cu autocarul este mai conventabil comparativ cu transportul aerian. 
Flexibilitate si Confort Garantat
In prezent, asistam la un transport rutier ultra-modern care asigura un confort sporit in special pentru deplasari care presupun distante mai lungi. O cerinta general valabila este data de urmatoarea politica: toti soferii sunt nevoiti sa opreasca la un anumit interval de timp autocarul, tocmai pentru ca pasagerii sa poata admira peisajele si sa inspire putin aer proaspat. Calatorind cu acest tip de transport vei fi sigur, intr-o oarecare masura ca vei ajunge in timp util si vei evita unele neplaceri: decolarile in plus. Majoritatea persoanelor manifesta emotii atunci cand sunt nevoite sa zboare cu avionul, din cauza unor temeri care pot fi greu de stapanit, iar de aceea, atentia lor se indreapta spre transportul normal.
Pret avantajos pentru orice buzunar
Autocarul a devenit un prieten care are grija ca tu sa nu iti irosesti banii si chiar daca esti nevoit sa investesti in acest tip de transport vei avea parte de peisaje memorabile si de un mediu care iti garanteaza un grad mare de socializare. In acest mod, nici nu vei simti cum orele vor trecere! Avand in vedere ca pretul semificativ a unei calatorii cu avionul sau chiar cu masina personala, aici biletul autocarului este mult mai ieftin. Chiar daca alegi sa iti rezervi un loc la o companie destinata transportului rutier international inainte cu doua zile, pretul este exact acelasi, beneficiu pe care niciodata nu il vei regasi daca alegi sa zbori cu avionul. Pentru fidelizarea clientiilor, firmele au creat anumite promotii care le ofera adevarate avantaje clientiilor sai: la trei calatorii pot trimite colete cu o greutate pana in 25 de kg gratuit, pe baza bonurilor fiscale sau un anumit discount. Acest domeniu este in plina expansiune, dovada fiind numarul mare de persoane care opteaza pentru acest tip de transport, dar si din dorinta de a se ridica la cele mai performante standarde.
Mancare delicioasa inclusa in pretul transportului
Rasfatul clientilor este cel mai important aspect carora marile firme de transport incearca sa il mentina. Oferirea unei gustari in timpul calatoriei este un gest de atentie si grija. Micutii cu varsta pana in doi ani sunt privilegiati, deoarece beneficiaza de transport gratuit.
In concluzie acestea au fost cele trei motive principale pentru care alegem sa calatorim cu autocarul, insa nu o sa te lasam asa in aer si o sa iti oferim o solutie ideala atunci cand alegi sa calatoresti in strainatate.
Apeleaza cu incredere la Romfour, compania de transport care operaza curse spre 13 tari europene, de la adresa la adresa care s-a dovedit a fi un partener de incredere! Cele mai solicitate curse sunt de regula spre Germania, Anglia si Italia.