Bavetele bebeluși, soluția împotriva murdăriei în timpul mesei

Când aveți un copil în casă, există diverși factori de care trebuie să țineți cont în vederea creșterii acestuia. Cumpărarea articolelor potrivite vă poate ajuta foarte mult să vă asigurați că vă creșteți copilul într-un mod adecvat. Folosirea bavetelor pentru bebeluși este un factor important pe care nu trebuie să îl ignorați. Există diferite tipuri de bavete pentru copii din care puteți să alegeți. Fiecare dintre ele are propriile avantaje, dar trebuie să optați numai pentru ceea ce considerați că v-ar fi de un real folos. Chiar dacă bebelușul dumneavoastră nu consumă încă alimente diversificate, există, totuși, posibilitatea de a se murdări fix în cele mai neașteptate momente.

Cum alegem corect bavetele pentru bebeluși?

La Câte-n Lună-n Și-n Stele pot fi găsite diverse tipuri de bavete pentru copii. În timp ce mulți părinți cred că toate bavetele pot fi confortabile pentru copii, nu este cazul  să generalizăm. Trebuie să alegeți produsul corect, în funcție de dimensiune și material. Cele mai multe sunt făcute din materiale foarte moi, care se simt bine pe gâtul bebelușului. Pe site-ul nostru, puteți vedea o multitudine de bavete cool, cu imprimeuri de desene animate pe care copilul dumneavoastră le va adora. Aceste imprimeuri pot fi captivante, ceea ce îl va menține concentrat în timpul mesei și puteți continua să-l hrăniți fără prea multe probleme. Nici măcar nu se va mai mișca atunci când îl veți hrăni, dacă știți să folosiți beneficiul bavetelor pentru bebeluși în favoarea dumneavoastră.

Optați pentru bavetele pentru bebeluși din silicon

Dacă nu vreți să stați mereu cu grija faptului micuțul dumneavoastră se va murdări la fiecare masă, iar baveta va trebui înlocuită de fiecare dată, puteți opta pentru bavetele pentru bebeluși din silicon. Ușor de spălat și curățat, acestea sunt exact ceea ce aveți nevoie în fiecare zi.

Bebelușii ne pot face și surprize mai puțin plăcute, mai ales atunci când îi vedem scuipând mâncarea sau, mai rău, atunci când vomită. Deși această formă de reflux este destul de normală pentru sugari, lipsa unei protecții eficiente, poate implica schimb de haine mai des, dar și disconfort. De asemenea, purtarea bavetelor pentru bebeluși poate ameliora mult stresul mamei și poate facilita călătoria cu mașina, dacă se impune vreo deplasare.

Bebelușii vor saliva în mod constant începând de la naștere, așa că a avea rapid o bavetă la îndemână este un avantaj pentru mamă. În funcție de cât de mult va saliva bebelușul dumneavoastră, puteți avea nevoie de una într-o săptămână sau 5 într-o zi. Întotdeauna este mai bine să fiți pregătită sau să alegeți o bavetă din silicon, pe care să o puteți curăța de fiecare dată cu mare ușurință, în doar câteva secunde, sub jetul de apă.