Globstar vă pune la dispoziție ups-uri la prețuri foarte bune

Un UPS este de obicei implementat prin utilizarea unei baterii de rezervă. Este un aparat electric care furnizează energie de urgență unei sarcini atunci când sursa de alimentare de intrare nu mai funcționează.

Un UPS diferă de un sistem de alimentare auxiliar/de urgență sau de un generator de așteptare prin faptul că oferă protecție instantanee sau aproape instantanee împotriva întreruperilor de alimentare cu energie electrică. Cum se realizează acest lucru? Ei bine, prin intermediul uneia sau mai multor baterii atașate și circuitelor de control electronic asociate.

Singurul punct mai slab al unui UPS cu baterie este că faptul că acestea au o încărcare maximă și pot oferi doar o durată de funcționare de o perioadă relativ scurtă. Acești timpi de rezervă variază de obicei între cinci și cincisprezece minute, care sunt tipice pentru unitățile cele mai frecvent utilizate. Această perioadă oferă suficientă putere pentru a dura până când o sursă de alimentare auxiliară este conectată, sau echipamentul protejat este oprit corespunzător. Ca atare, un UPS nu este proiectat să ofere o funcționare continuă până când sursa principală de alimentare este reinstalată, însă reprezintă soluția „salvatoare” în situații de urgență majoră.

Deși nu se limitează la protejarea oricărui tip specific de echipament, un UPS este de obicei folosit pentru a proteja computerele, centrele de date, echipamentele de telecomunicații sau alte echipamente electrice în care o întrerupere neașteptată a alimentării poate cauza paguba majore. Dimensiunile unităților UPS variază de la unități concepute pentru a proteja un singur computer desktop fără un monitor video, până la unități mari care alimentează centre de date sau clădiri întregi.

Chiar dacă rolul principal al oricărui UPS este de a furniza energie pe termen scurt atunci când sursa de alimentare de intrare se defectează, majoritatea unităților UPS sunt, de asemenea, capabile să corecteze alte probleme comune de alimentare a utilităților.

Prin urmare, dacă doriți să comandați ups la preț cât mai bun, pe site-ul nostru, www.globstar.ro, vă așteaptă o ofertă generoasă, așa că, puteți achiziționa de aici orice tipuri de ups.

Este deosebit de important să aveți în vedere cât de importantă este deținerea unui ups, în situația în care vă puteți confrunta cu diverse probleme legate de o eventuală pierdere a datelor importante dintr-un computer sau, în situații și mai critice, chiar în spitale.

Așadar, vă invităm să vizitați pagina noastră web și să comandați orice tip de ups la prețuri cât mai convenabile pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți asigura buna desfășurare a activităților acasă sau la serviciu, indiferent de datele cu care operați.

Globstar este locul în care veți găsi mereu orice aveți nevoie din punct de vedere tehnic pentru casă, totul la prețuri foarte bune!